YesBox Stallströ
  • YesBox levererar ditt stallströ

greppa rätt grep by aubiose

Åska och drivis eller torka och störtregn

Så lägger vi sommaren 2023 till handlingarna. Dags att ta nya tag inför inomhussäsongen - eller som vi säger: Greppa rätt grep!

I samarbete med Aubiose har vi tagit fram den orangea grep som matchar YesBox stallströ bäst. Rätt verktyg i stallet höjer arbetsglädjen många snäpp, Iiksom färgen som gör en glad.

Under rubriken produkter visar vi vårt breda strösortiment. Inte bara tre sorters spån. Vi har även pellets och torvströ.

Som sagt: Greppa rätt grep!
Allt fler väljer YesBox

Att förbättra djurhälsan genom ett hygieniskt och anpassat sortiment av stallströ har varit vårt viktigaste mål de senaste åren.

Nu är vårt YesBox-sortiment väl etablerat hos våra kunder och med stor glädje ser vi att fler och fler väljer produkter från vår anpassade produktion av dammfritt, absorberande eller klassiskt kutterspån. Mer info hittar du på produktsidan.

Våra anläggningar finns strategiskt etablerade med närhet till råvara och kunder. De senaste anläggningarna i Halland och Värmland ger oss en pålitlig försörjning och bidrar till att vi kan garantera leveranssäkerheten. Vi håller vad vi lovar med andra ord.

Vår marknadsgrupp har vuxit så vi nu kan resa runt och träffa våra återförsäljare allt efter behov. Vi ger gärna tips och råd. Du hittar oss på kontaktsidan.

Som vd för YesBox svarar jag gärna på frågor.
Björn Axelsson, tel 0705-879 879.
bjorn@yesbox.se

Följ oss på Facebook

Instagram YouTube

 

© YesBox 2024 | keyla design